BOOKING.COM- Партньорско Събитие

КЛИЕНТ: Booking.com 

УСЛУГА:  VR Инсталация - Фирмено Събитие

ПРОЕКТ: BOOKING.COM- Партньорско Събитие

МЯСТО: Хотел "The Mill" -гр. Несебър; Green Life Beach Bar -Къмпинг Смокиня; Хотел "Horizont" - гр. Варна

ДАТА: 10,12,14 Септември 2016

ЦЕЛ

Предоставяне на мобилни и десктоп VR системи и персонал за 3 събития, организирани от booking.com. Онлайн платформа за акомодация, включваща над 1 000 000 имота и реализираща над 900 000 резервации дневно. Поводът на събитията касаеше затваряне на летен сезон- 2016 за партньорите им от българското черноморие- хотелски комплекси, семейни хотели и къщи за гости. Селектираното съдържание представляваше “виртуални обиколки” на туристически дестинации и демонстрация на някои 360 градусови реклами на хотели.

РЕЗУЛТАТИ

VR демонстрациите бяха успешно реализирани на три различни събития- Несебър, Смокиня и Варна. Виртуалните турове включиха “околосветско пътешествие”,“посещение” на 3 дестинации: Мачу Пикчу, Непал, Ню Йорк и показване на няколко VR реклами на хотели. В допълнение бяха демонстрирани брандирани cardboard вюъри, както и рекламни материали с добавена реалност от iGreet.
Демонстрациите бяха част от развлекателната програма, но другата им функция се състоя в това да представят нови възможности за подобряване на маркетинга, комуникацията и брандовия имидж за хотелиерския бранш, чрез използване на специфични VR приложения за сектора

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP