БРАНДИРАНЕ НА VR ОЧИЛА

ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ В КАРТОН

Брандиране на Google Cardboard вюъри за целите на вашия бизнес.

ЗАЩО ДА БРАНДИРАМЕ VR ОЧИЛА?

В днешно време всеки разполага със смартфон, а Cardboard вюърите работят именно с това дигитално устройство. Дизайнът на продукта е максимално опростен и позволява брандиране с вашите търговски марки. Така вие можете да осигурите едно неизпробвано и вълнуващо изживяване, асоциирано с вашия бранд.

  • НОВО
  • ДОСТЪПНО
  • ЗАПОМНЯЩО

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ИЗРАБОТВАНЕТО НА БРАНДИРАНИ VR ОЧИЛА?

GOOGLE CARDBOARD

Разберете повече за ползите от брандиране на VR очила.

Все още масите не са изпробвали виртуална реалност. Дори да не разполагате с авторско VR съдържание, можете да разпространите кардбордове на вашите клиенти за да се насладят на вече многобройните VR апликации в Интернет.

Google Cardboard вюърите използват смартфона на клиентите ви за дисплей, изчислителни и графични способности. Изделието представлява картонена кутия с биконвексни лещи, кондуктивен “тъч бутон” и велкро за затваряне. За това Google Cardboard предлага най-достъпната форма на VR.

Освен брандиране на VR очила, ние може да създадем и вашата VR реклама. Тя може да представлява виртуално пътешествие, в което клиентите ви са пасивни зрители, но може и да е интерактивно изживяване. Така вие ще осигурите както брандирано средство за консумация на VR съдържание, така и самото VR изживяване за реализиране на определен маркетингов ефект.

Дизайнът на изделието може да бъде променено за да предложи допълнителна функционалност. Това може да означава добавяне на джобове или отделения за включване на промоционални материали или дори пакетирани стоки.

БРАНДИРАЙТЕ ВАШИТЕ VR ОЧИЛА

Осигурете на клиентите ви картонен портал към други реалности.

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP