360° ВИДЕА

ПРОДУКЦИЯ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ ВИДЕА

Пренасяне на зрителите в центъра на действието.

ЗАЩО ДА ЗАСНЕМЕМ 360° ВИДЕО?

360° видеа предлагат на зрителите възможността да се потопят в дадена история и да я изживеят. Такъв вид реклами създават по-силна емоционална връзка със зрителите и остават траен спомен от гледаното. Чрез 360° видео можете също да покажете асортимент от продукти и услуги или да демонстрирате определен дизайн.

  • НОВО
  • ПОТАПЯЩО
  • ВПЕЧАТЛЯВАЩО

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА 360° ВИДЕА

360° ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ

Запознайте се с приложенията и процедурата на заснемане на 360° видео.

360° видеа могат да се използват за презентации на продуктови каталози, маркетингови активации, брандова и имиджова комуникация, както и вариация от ПР кампании. Така всеки бизнес сектор може да се възползва и да приложи такъв видео формат за своите цели. В допълнение, 360° видеа са идеално средство за заснемане на спортни, музикални и други събития, комуникация на благотворителни каузи и провеждане на всякакви НПО активности.

Има няколко начина за разпространяване на 360° видео съдържание. Всяко такова видео може да се гледа през смартфон, таблет или компютър, без дори зрителите да разполагат с VR очила. Видеото може да се качи в 360° канали на големите социални медии- Facebook и Youtube, а също може да се гледа и през 360° видео плеъри. Другият метод за гледане на 360° видео е с мобилни VR очила или Google Cardboard вюъри. Това са достъпни устройства, които работят със смартфони. Третият и най-потапящ начин за гледане е чрез VR системи, които работят с компютърни конфигурации.

Ако клиентът има готова концепция, ние предлагаме заснемане и пост-продукция на видеото. В случай, че клиентът няма такава, ние провеждаме консултация за изясняване на маркетинг целите и изграждаме подходяща концепция. Цената и срокът на изпълнение зависят от броя и сложността на графични елементи, специални ефекти, озвучение, локации на заснемане, наличност и брой на актьори и други фактори.

Към 360° видео продуция предлагаме суплементиращи услуги за максимален ефект. Така ние може да брандираме мобилни VR очила с вашите марки, които да бъдат разпространявани с QR код, включващ видеото. Друга услуга е наем на най-високият клас VR системи с персонал за провеждане на събития, където се прожектира вашето видео. Също предлагаме консултация на оптимизация и интеграция на вашето видео в определени социални и VR платформи за достигане на оптимален потребителски рийч.

ПРЕДИМСТВАТА НА 360° ВИДЕА

ИНОВАЦИЯ

Предложете на клиентите си ново и вълнуващо изживяване.

ИМЕРСИЯ

Потопете клиентите си в дадена история и ги направете част от нея.

ДОСТЪПНОСТ

360° видеа представляват по-достъпна форма на VR съдържание като цени и срокове на изпълнение.

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА 360° РЕКЛАМА

Включете зрителите в самия “екшън” и ги направете част от сюжета.

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP