АНИМИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

НОВА ПАРАДИГМА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ

Потопете клиентите ви в магическия свят на виртуалните реалности.

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ VR АНИМИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА НАШИЯ БИЗНЕС?

Заедно може да разкажем вашата история като анимация, изцяло създадена във VR. Тези анимации афектират сетивността на зрителите по нов и особен начин. Друга вълнуваща възможност пред вашия бизнес е създаването на интерактивно VR изживяване. Така можете да предложите на клиентите си не само възможността да се пренесът в един магически свят, но и да взаимодействат с него, чрез реални движения.

  • ИНОВАТИВНО
  • ПОТАПЯЩО
  • ВПЕЧАТЛЯВАЩО

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА VR АНИМАЦИИ И ИНТЕРАКТИВНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ

СЪЗДАВАНЕ НА VR АНИМИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Запознайте се с приложенията и процедурата на създаване на VR анимирано съдържание.

Чрез специални софтуери за рисуване във виртуална реалност, вие можете да предложите нов вид съдържание на вашите клиенти. То може да е под формата на впечатляващи VR “картини и скулптури” или анимирани истории.

Предложете най-високото ниво на имерсия на вашите клиенти, като ги включите с участие в историята ви. Пренесете ги във виртуална ситуация, която изглежда, звучи и се усеща като реална. Дайте им възможност да взаимодействат с тази среда, чрез емулация на естествени движения на тялото им.

Както 360° видеа, VR анимациите представляват изключително ефективно средство за брандова комуникация, маркетингови активации и ПР кампании. Предимство, което анимациите имат пред видеата е възможността за интерактивност. Така този тип съдържание предлага по- добри възможности за демонстрация на дизайн и функционалност, както и презентация на продуктовови каталози и услуги.

VR анимациите и интерактивните изживявания могат да се консумират на мобилен и десктоп VR. T.e те могат да бъдат разпространявани както за по евтините устройства, работещи със смартфон, така и за напредналите системи, работещи с компютърни конфигурации. Някои анимации могат да бъдат качени в 360° канали на социалните платформи. Интерактивните изживявания се дистрибутират през магазините за приложения за смартфони или специализирани VR платформи.

Ние предлагаме създаване на съдържание върху готова концепция на клиента, а също и изграждане на концепция. Цената и срокът на изпълнение зависят от вида съдържание, възможностите за интерактивност, вида VR система и други фактори.

Предлагаме брандиране на VR очила с вашите марки, които да бъдат разпространявани с QR код, включващ анимацията или изживяването (мобилен VR). Друга услуга е наем на най-високият клас VR системи с персонал за провеждане на събития с вашето съдържание. Също предлагаме консултация на оптимизация и интеграция на съдържанието ви в определени социални и VR платформи за достигане на оптимален потребителски рийч.

ПРЕДИМСТВАТА НА VR АНИМАЦИИ И ИНТЕРАКТИВНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ

ИМЕРСИЯ

Осигурете на клиентите си по-високо ниво на потапяне във виртуалното изживяване.

АНГАЖИРАНОСТ

Засилете ангажираността на клиентите си към вашите кампании и активности.

СПОМЕН

Оставете траен спомен от осигуряването на изцяло нова сетивност.

СЪЗДАЙТЕ VR АНИМАЦИЯ/ ИНТЕРАКТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Доставете нова и вълнуваща реалност за вашите клиенти.

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP