VR МАРКЕТИНГ/ ПР

МАРКЕТИНГ И ПР СЕТИВНИ ТЕРАПИИ

Изграждане на маркетинг/ПР стратегии и тактики във виртуални реалности.

Защо да изберем VR Маркетинг и ПР?

Чрез VR можете да достигнете до най съкровените кътчета от човешкото съзнание и сетивност, оставяйки личен и траен спомен. Така можете да разказвате изцяло нов вид истории, които пренасят и стимулират потребителите по невъобразим начин. Също може да демонстрирате функционалност с ефективни резултати.

  • ПОТАПЯЩО
  • АНГАЖИРАЩО
  • ИНОВАТИВНО

НАПРАВЕТЕ ПЪРВАТА СИ VR КАМПАНИЯ

ПРЕДИМСТВАТА НА VR МАРКЕТИНГ/ПР

Запознайте се по обстойно с предимствата на VR за маркетинг и ПР.

Усещането на потребителите, че се намират в наблюдаваната среда, изолирани от физическия свят, предразполага за по-висока съсредоточеност и ангажираност, по време на вашите маркетинг и ПР кампании.

Възможността за изпитване на неограничен потенциал от опасни, недостъпни или дори невъзможни ситуации, “окрилява” човешкото съзнание с нови усещания. Това оказва директен стимул върху биохимичните нива на потребителите и засилва емоционалната им респонсивност.

Широката маса все още не е изпробвала “магията” на виртуалната реалност. Поради тази причина вашият бранд или организация може да осигури едно ново и запомнящо се изживяване, представено в определен рекламен или ПР контекст.

Възможностите за визуализация и интерактивност на VR технологията позволява демонстрация на дизайн, технически спецификации и продуктови черти както никоя друга медия. Така VR служи като изключително ефективен инструмент за повишаване на потребителската информираност.

Различни VR приоми могат да служат за достатъчен стимул за потребителски активации и реални продажби. Такива могат да представляват: включване на безплатно VR изживяване или подарък на брандирани VR очила по време на point-of-sale събитие.

Организирайте промоционални събития, които ще се отличат и запомнят. Осигурете виртуални приключения, които могат да са индивидуализирани за вашия бранд или те могат да представляват готово съдържание, което отговаря на тематиката на събитието.

Разказването на история във виртуална реалност представлява изключително силно средство за представяне на стойностни предложения, имиджова и брандова комуникация. Също с VR можете да покажете производствени и дистрибуторски процеси, а защо не и историята на продукта си.

Предлагаме консултация и изграждане на цялостна VR маркетинг и ПР стратегия. Такава стратегия ще включи селекция и комбинация от тактики, които най-добре обслужват интересите и целите ви. Така ние ще подберем вид съдържание, вид VR система, метод на дистрибуция и комбинация от услуги за достигане на оптимален маркетингов или ПР ефект.

VR УСЛУГИ

VR ИНСТАЛАЦИЯ

Наем на техника, персонал и съдържание за провеждане на събитие с VR изживяване.

360° ВИДЕО

Продукция на 360° видео за рекламни и ПР цели.

АНИМИРАНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Създаване на VR анимация или интерактивно изживяване за вашите бизнес интереси.

БРАНДИРАНЕ НА VR ОЧИЛА

Брандиране и персонализиране на мобилни VR очила- Google Cardboard.

ПРИЛОЖЕТЕ НОВ ВИД МАРКЕТИНГ И ПР

Бъдещето на маркетинга и ПР е тук и вече можете да се възползвате от него.

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP