ТИЙМБИЛДИНГ

ЕФИКАСЕН И ЗАПОМНЯЩ СЕ ТИЙМБИЛДИНГ

Изграждане на колективни ценности в други реалности.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ VR ТИЙМБИЛДИНГ?

Нашите тиймбилдинг програми използват VR технологията като средство за пренасяне на участниците в други “действителности”. Тези “действителности” или “реалности” са дигитално генерирани среди, които резонират с човешките сетива и съзнание по силен начин. Точно за това те предлагат идеални условия за култивиране на колективни умения в една организация.

  • КОМУНИКАЦИЯ
  • МОТИВАЦИЯ
  • КОЛЕКТИВЕН ДУХ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ТИЙМБИЛДИНГ РЕШЕНИЯ

ТИЙМБИЛДИНГ ПРОГРАМИ

Запознайте се с нашите предложения за тиймбилдинг за да изберете най-подходящата опция за нуждите на вашата организация.

Премерете мерника си с колеги като се превърнете в каубои или вижте кой ще оцелее сред зомбита за по дълго време. Съревновавайте се кой пръв ще покори епичен връх в Алпите, а защо не и Еверест. Включете се в арт контест с рисуване и скулптуриране в друга реалност.

Програмата включва лекция за историята на традиционната и VR кинематография. Предлагаме различни видове видео съдържание: 360 ° видеа (без участие на зрителите), анимации създадени във VR, както и интерактивни видеа. Филмовите жанрове са от смесен характер- научно-популярни, туристически, екшън, хорър, комедия и други.

Обогатете познанията си по увлекателен и незабравим начин. Пренесете се в човешкото тяло или обиколете слънчевата система, научавайки любопитни факти за нея. След това ще може да участвате в куизове, върху "гледаното", с възможност да спечелите VR/AR награди.

Предлагаме персонализиране на тиймбилдинг активностите спрямо дейността на вашата организация и демографията и интересите на колегите ви. Така вие можете да комбинирате елементи от горните три програми.

ПРЕДИМСТВАТА НА VR ТИЙМБИЛДИНГ

ИМЕРСИЯ

Изграждане на умения за участие и инициатива чрез VR изживявания, предлагащи “усещане за присъствие”.

КОМУНИКАЦИЯ

Повишени способности за сътрудничество чрез виртуални предизвикателства за координация, критическо мислене и самоконтрол.

КОЛЕКТИВ

Засилване на усещане за единство при изпробване на виртуална реалност като ново и запомнящо се изживяване.

ЗАЗДРАВЕТЕ КОЛЕКТИВА СИ ЧРЕЗ VR

Стимулирайте мотивацията и креативността на колегите ви чрез една невероятна “терапия” на сетивата. Засилете колективния дух като прекарате незабравими моменти с колеги в други реалности.

“Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.“
(3-ти закон на А. Кларк)

  0896 17 88 22        [email protected]

© 2017 VR Express - Virtual Reality Agency. Всички права запазени.

TOP